Küldetésünk

Ügyfeleink speciális igényeit kizárólag jól felkészült, kihívásokat szerető szakemberek elkötelezett csapatával tudjuk megvalósítani. Különösen fontos feladatunknak tekintjük a tudástranszfert a hazai és nemzetközi piaci szereplők, az állami ügyfelek, az startup-ok és a vezető magyar egyetemek, kutatóközpontok között. Kiemelt társadalmi szerepvállalásunk a jövő szakembereinek egyetemi képzésében való aktív részvétel. Kollégáink több oktatási intézményben tartanak elméleti és gyakorlati foglalkozásokat, a legtehetségesebb hallgatók részére pedig egyedülálló karrier programot biztosítunk.

Ha többet akarsz tudni a cégünkről látogasd meg az oldalunkat.
EN-CO Software

A csapatunk

Kollégáink egymással és a megrendelőinkkel együttműködve, szenvedéllyel és elkötelezetten végzik a munkájukat.

Közös hajtóerőnk a praktikummal párosuló szakmai maximalizmus, a legmodernebb technológiák kutatása és felhasználása, valamint az egymás iránti elkötelezettség. Hisszük, hogy az izgalmas, egyedi feladatok megoldása folyamatos tudásbővítést igényel, és a fejlődésközpontú kultúra alapja a jó hangulatú, kiegyensúlyozott, támogató közösség. Fejlesztőmérnökeink és tesztelőink üzleti elemzőkkel és projektmenedzserekkel megtámogatott 5-10 fős projektcsapatokban dolgoznak. A webes és mobilos fejlesztői teamjeink mellett, dedikált K+F és designer csapat biztosítja, hogy partnereink igényeit maximális megelégedettség mellett tudjuk kielégíteni.

Miért válassz minket?

Jó hangulat, barátságos légkör
Kimagasló szakmai színvonal
Változatos feladatok
Folyamatos fejlődési lehetőség
Menő technológiák
Rendszeres csapatépítők
Home office lehetőség
Kerékpárosbarát munkahely

Szabó Dóra

Vezető Fejlesztő

2017 nyarán szakmai gyakorlatra érkeztem a céghez. Az EN-CO már akkor is tárt karokkal várta és fogadta a fejlődni vágyó diákokat. A szakmai gyakorlattal töltött hónapokat követően lehetőségem nyílt itt maradni a cégnél, amivel éltem, és nem bántam meg. A diákmunka során lehetőséget kaptam szakmailag fejlődni, de kipróbálhattam magam csoportvezetői szerepben is, ami annyira megtetszett, hogy mára már főállású vezető fejlesztőként egy nagyobb csapat napi szintű feladataiért és helyes működéséért felelek.

Beke Tamás

Vezető Fejlesztő

Ki ne szeretne az egyetemei évei alatt szakmájában elhelyezkedni, tapasztalatot szerezni, és közben még pénzt is keresni? 2017-ben kerültem a céghez, egy Facebook posztban találtam rá. Fiatalos, rugalmas közeg fogadott a munkaidőt és a feladatokat tekintve egyaránt, a beilleszkedés könnyen ment. Azóta rengeteg izgalmas, változatos feladat áll a hátam mögött. Úgy gondolom, hogy ezalatt az időszak alatt a kollégákkal való kommunikációban, valamint a jó munkahelyi légkör megteremtésében fejlődtem a legtöbbet szakmai előmenetelem mellett. Ennek köszönhetően ma már vezetőfejlesztőként irányítom a csapatom, amely szakmai és vezetői kihívásokat egyaránt támaszt elém.


Referenciáink

E-Honvéd
.NET Core 3.1, Microsoft SQL Server, Angular
A fejlesztés alapvető célja, hogy a Budapesti Honvéd SE teljes tagállományának nyilvántartása megvalósulhasson egy rendszeren belül.
Billo
Stakeholder interjú, Sitemap, Felhasználói útvonal, Prototípus, UI design, Usability test, User test, Wireframe
Komplex vállalatirányítási rendszer UX és UI tervezése.
Cool4U
React Native, Firebase, Azure, .NET Core, SAP SDIS kommunikáció
Mobilalkalmazás fejlesztés, hogy könnyebben menjen a klíma vásárlás!
Enduraid
natív iOS, Android alkalmazás, Swift, Kotlin nyelv, WordPress, .NET
Az Enduraid egy olyan applikáció, amely összeállítja a sportolók egyéni szükségleteinek megfelelő optimális frissítési tervet.
iXAM
ASP.NET Core, Angular, Electron, Microsoft Azure
Elektronikus nyelvvizsgarendszer
OBH
Microsoft .NET keretrendszer, ASP.NET MVC, jQuery, Bootstrap, Entity Framework, Microsoft SQL Server
Az EN-CO büszkeségei az Országos Bírósági Hivatal részére készült fejlesztések, amik a mindennapi bírói munkát hivatottak támogatni.